Etusivu
Hallitus    
Yhteydenotto    

IPSC
Lajiesittely    
TA-Team    
Sidosryhmät    
Kisavetimet    

Toiminta
Yleistä    
Kilpailut / kurssit    

FAQ
Virtuaali IPSC
PracMan

Jäsenille
Laskutus    


FAQ-sivulla vastaillaan ennakkoon muutamiin usein asetettuihin kysymyksiin"En ole käynyt practical-peruskurssia, ja haluaisin käydä satunnaisesti ampumassa"

Teekkariampujien säännölliset harjoitukset ovat peruskurssin käymättömiltä suljettuja. Järjestämme ajoittain erillisiä tutustumisammuntoja ummikoille, mutta jos sellaista ei ole lähiaikoina tiedossa, suosittelemme käyttämään kaupallisia tahoja kuten Osuva Helsingissä tai Ruutisavu Vantaalla. Reserviläisjärjestöjen kautta on myös mahdollista päästä ammuntatapahtumiin, yleispätevimpänä näistä toimii MPK ry.


"Mutta haluaisin ampua pistoolilla"

Meillä, eikä reserviläisyhdistyksillä, joiden toimintaan osallistumme, ei ole järjestetty yleisöammuntoja pistoolilla. Valitettavan usein tulokkaiden ammuntaeuforia on lyhytaikaista eikä välineiden tarjoaminen auta asiaa. Kasvava jäsenmäärämme on todistus siitä, että linjamme on kuitenkin toimiva. Asiasta oikeasti kiinnostuneet kyllä ovat päässeet harrastuksessa hyvin alkuun, tule vaikka jututtamaan nuorimpia jäseniämme.


"Tässä on jäsenmaksukuitti, kirjoittakaapa suositus tähän makeeseen tykkiin"

Think again. Jos olet niin kiinnostunut lajista, että olet käynyt peruskurssin, olet käynyt aktiivisesti harjoituksissa ampuen seuran tai jäsenten aseilla ja olet yleisesti tunnettu jäsen voimme harkita asiaa uudestaan - ja ehkä kirjoittaa ammuntaharrastustodistuksen. Toimintaamme on helppo päästä tutustumaan, ja jäsenyysasioista voidaan keskustella henkilökohtaisesti. Ennestään hallussasi olevat metsästysaseet tms. eivät vaikuta käytäntöön. Liittyessäsi toimintaan opit varmaan itsekin arvostamaan tiukkaa linjaa.


"No miten pääsisin toimintaan mukaan?"

Kysymällä saat ajankohtaisinta tietoa seuraavasta peruskurssista ja muista käytännön järjestelyistä. Hakijoita on monenlaisia, eikä yleispätevää käytäntöä ole. Jos olet käynyt IPSC-peruskurssin jossain toisessa seurassa kannattaa ottaa yhteys suoraan IPSC-kouluttajaan. Suorat sähköpostiosoitteet löytyvät täältä.Kaikki oikeudet pidätetään © 2006—2018 Teekkariampujat ry