Etusivu
Hallitus    
Yhteydenotto    

IPSC
Lajiesittely    
TA-Team    
Sidosryhmät    
Kisavetimet    

Toiminta
Yleistä    
Kilpailut / kurssit    

FAQ
PracMan

Jäsenille
Laskutus    


FAQ-sivulla vastaillaan ennakkoon muutamiin usein asetettuihin kysymyksiin"En ole käynyt practical-peruskurssia, ja haluaisin käydä satunnaisesti ampumassa"

Teekkariampujien säännölliset harjoitukset ovat peruskurssin käymättömiltä suljettuja. Järjestämme ajoittain erillisiä tutustumisammuntoja ummikoille, mutta jos sellaista ei ole lähiaikoina tiedossa, suosittelemme käyttämään kaupallisia tahoja kuten Osuva Helsingissä tai Ruutisavu Vantaalla. Reserviläisjärjestöjen kautta on myös mahdollista päästä ammuntatapahtumiin, yleispätevimpänä näistä toimii MPK ry.


"Tässä on jäsenmaksukuitti, kirjoittakaapa suositus tähän makeeseen tykkiin"

Think again. Jos olet niin kiinnostunut lajista, että olet käynyt peruskurssin, ja olet käynyt seuran harjoituksissa ampuen laina-aseilla, kouluttajamme voi kirjoittaa ammuntaharrastustodistuksen. Toimintaamme on helppo päästä tutustumaan, ja jäsenyysasioista voidaan keskustella henkilökohtaisesti. Ennestään hallussasi olevat metsästysaseet tms. eivät vaikuta käytäntöön. Liittyessäsi toimintaan opit varmaan itsekin arvostamaan tiukkaa linjaa.


"No miten pääsisin toimintaan mukaan?"

Kysymällä saat ajankohtaisinta tietoa seuraavasta peruskurssista ja muista käytännön järjestelyistä. Hakijoita on monenlaisia, eikä yleispätevää käytäntöä ole. Jos olet käynyt IPSC-peruskurssin jossain toisessa seurassa kannattaa ottaa yhteys suoraan hallitukseen.Kaikki oikeudet pidätetään © 2006—2023 Teekkariampujat ry