Etusivu
Hallitus    
Yhteydenotto    

IPSC
Lajiesittely    
TA-Team    
Sidosryhmät    
Kisavetimet    

Toiminta
Yleistä    
Kilpailut / kurssit    

FAQ
PracMan

Jäsenille
Laskutus    


Teekkariampujien toimintaToimintamme perustana on joka toinen viikko sisärataharjoitusvuoro Vantaalla Ruutisavun radalla. Ulkoharjoituksia järjestetään harvemmin, sillä ulkoradoille on huomattavasti pidempi matka tai muuten hankalampi mennä. Ulkoharjoituksia niin pistoolille kuin pitkille aseillekin järjestetään kuitenkin vuosittain. Harjoituksissa ammutaan mahdollisuuksien mukaan niin pistooleilla, kivääreillä kuin haulikoillakin.

TA ei ole täyden palvelun ampumaseura, toisin sanoen organisaatio on kevyt, ja talkoohenki asioita hoidettaessa päällimmäisenä. Vastaavasti pystymme pitämään toiminnasta syntyvät kustannukset opiskelijaystävällisinä.

Practical-harrastuksessa patruunoita kuluu. Opiskelijabudjettia ajatellen seuralla on hyvät patruunoiden latauslaitteet. Tusinapaukkujen lisäksi niillä onnistuu pitkän matkan tarkkuuslataukset.

Kilpailukaudella jäsenet osallistuvat oman halunsa mukaan kilpailuihin. Pitkän tähtäimen tavoite on saattaa lisää uusia ampujia hienon lajin pariin, ja nostaa TA-laisten ranking-prosentin keskiarvoa.
Kaikki oikeudet pidätetään © 2006—2023 Teekkariampujat ry