Etusivu
Hallitus    
Yhteydenotto    

IPSC
Lajiesittely    
TA-Team    
Sidosryhmät    
Kisavetimet    

Toiminta
Yleistä    
Kilpailut / kurssit    

FAQ
Virtuaali IPSC
PracMan

Jäsenille
Laskutus    


Teekkariampujien toimintaToimintamme perustana on viikoittainen sisärataharjoitusvuoro, vuoroviikoin Helsingissä Osuva Tähtitorninmäen radalla (entinen West Shootersin rata) ja Vantaalla Ruutisavun radalla. Ulkoharjoituksia järjestetään harvemmin, sillä ulkoradoille on huomattavasti pidempi matka tai muuten hankalampi mennä. Ulkoharjoituksia niin pistoolille kuin pitkille aseillekin jäjestetään kuitenkin ympäri vuoden. Harjoituksissa ammutaan mahdollisuuksien mukaan niin pistoolilla, kiväärillä kuin haulikollakin.

TA ei ole täyden palvelun ampumaseura, toisin sanoen organisaatio on kevyt, ja talkoohenki asioita hoidettaessa päällimmäisenä. Vastaavasti pystymme pitämään toiminnasta syntyvät kustannukset opiskelijaystävällisinä.

Vuonna 2006 seura siirtyi puheista tekoihin ja järjesti luokittelukelpoisen kivääripractical-kisan, Padasjoen Pamauksen. Saadun hyvän palautteen vuoksi ensimmäinen Padasjoen Pamaus ei tule jäämään viimeikseksi.

Practical-harrastuksessa patruunoita kuluu. Opiskelijabudjettia ajatellen seuralla on hyvät patruunoiden latauslaitteet. Tusinapaukkujen lisäksi niillä onnistuu pitkän matkan tarkkuuslatausten hakeminen.

Kilpailukaudella jäsenet osallistuvat oman halunsa mukaan kilpailuihin. Pitkän tähtäimen tavoite on saattaa lisää uusia ampujia hienon lajin pariin, ja nostaa TA-laisten ranking-prosentin keskiarvoa.
Kaikki oikeudet pidätetään © 2006—2018 Teekkariampujat ry