Etusivu
Hallitus    
Yhteydenotto    

IPSC
Lajiesittely    
TA-Team    
Sidosryhmät    
Kisavetimet    

Toiminta
Yleistä    
Kilpailut / kurssit    

FAQ
PracMan

Jäsenille
Laskutus    


Turvallisen ampujan kurssi 2015

Teekkariampujat ry järjestää IPSC Turvallisen ampujan kurssin lähiviikkoina. Kurssin suoritettuasi voit harjoitella Practicalia lajina ja osallistua Teekkariampujien normaaleille harjoitusvuoroille.

Kurssi koostuu kahdesta teoriakerrasta (yksi viikonloppu) ja harjoituksista sekä teoria- ja ampumakokeista.


Teekkariampujien viikkoharjoitukset järjestetään keskimäärin joka toinen tiistai klo 19-21 Helsingissä, ja harjoituksissa on mahdollista käyttää seuran laina-aseita. Harrastettuasi tarpeeksi kauan voit hakea lupia omiin aseisiin.


Teoriaosuuksille on kaksi vaihtoehtoa ja kurssi pidetään kurssilaisten toiveiden perusteella jompana kumpana.
vaihtoehto 1) la 14.2. ja su 15.2. n. klo 9-17
vaihtoehto 2) la 28.2. ja su 1.3. n. klo 9-17

Teoriaosuuksilla käydään läpi practical-ammunnan perusteet ja säännöt, aseen turvallinen käsittely, sekä teoriakoe. Sijaintina näillä näkymin Teresin kerhohuone Otaniemessä.

Teoriaosuuden jälkeen suoritetaan käytännön ampumaharjoitukset, jotka pidetään Kallion Urheilutalolla ja/tai West Shootersilla. Näiden harjoitusten aika tarkentuu kurssilla, mutta oletuksena muutama arki-ilta kurssia seuraavilla viikoilla.

Ampumakoe järjestetään toisella tai kolmannella käytännön treenikerralla, oma harjoittelu on siis suotavaa mikäli sellaista on mahdollista suorittaa. Tarvittaessa jos kokeesta ei pääse läpi, voidaan uusintakertoja järjestää kurssilaiselle omakustannehintaan.


Kurssilla on aikaisemmin ollut mahdollista suorittaa IPSC-kurssin lisähaarana pieni lisäkoulutus, jolla voi saada myös SRA-kelpuutuksen (sovellettu reserviläisammunta). Tarkistamme SRA-lisäkoulutuksen mahdollisuutta myös tämän kurssin yhteydessä. Lisäosa olisi toteutuessaan muutaman tunnin mittainen, tästä lisää tietoa kurssilla.


Edellisen kurssin perusteella arvioidut kurssihinnat eri vaihtoehdoilla (tarkentuvat osallistujien määrän mukaan):

Kurssi lainavarusteilla: 160e
* sisältää teoriat, kokeet, TA-koejäsenyyden vuodelle 2015, ampumaurheiluliiton (SAL) jäsenmaksun, kurssilla käytetyt patruunat (max 250 kpl), asevuokran 2-3 vuorolle, 2-3 ammuntavuoroa, SRA-osuus (vapaaehtoinen)

Kurssi omalla aseella ja paukuilla: 100e
* sisältää samat kuin edellinen, paitsi ei asevuokria eikä patruunoita


Kurssista kiinnostuneet voivat lähettää ilmoittautumisensa ja lisäkysymykset: ilmoittautuminen@ipsc.fi
Ilmoittautuessasi kerro hieman aikaisemmasta ampumakokemuksestasi ja suoritatko kurssin omalla vai laina-aseella, sekä kumpaa ajankohtaa toivot (14.2. vai 28.2. viikonloppu).

Hinnat ja tarkentunut aikataulu tiedotetaan ilmoittautuneille heti niiden selvittyä.


Huom: Kurssin alkuun on melko lyhyt aika ja se täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ilmoittaudu ripeästi jos haluat mukaan!

Kaikki oikeudet pidätetään © 2006—2023 Teekkariampujat ry