Etusivu
Hallitus    
Yhteydenotto    

IPSC
Lajiesittely    
TA-Team    
Sidosryhmät    
Kisavetimet    

Toiminta
Yleistä    
Kilpailut / kurssit    

FAQ
Virtuaali IPSC
PracMan

Jäsenille
Laskutus    


Virtuaali IPSCOhjeet:

Virtual IPSC:stä on kolme eri versiota. Peli, jossa voidaan ampua aikaa vastaan hiirellä napsutellen, simulaattori veto- ja tyhjälaukausharjoittelua varten, sekä avustava simulaattori esimerkiksi IPSC-peruskurssia käyviä varten.


Peli

Peli koostuu viidestä kentästä, joissa jokaisessa on seitsemän kohdetta. Kohteet tulee ampua mahdollisimman nopeasti. Pisteytys tapahtuu laskemalla ampumiseen käytetty yhteisaika. Tauluista ei tulkita kuin yksi osuma, pepperit kaatuvat osumasta. GO-käskystä ase vedetään kotelosta klikkaamalla sitä. Sitten ammutaan mahdollisimman monta kohdetta, ja ammusten loppuessa voidaan ase lipastaa uudelleen klikkaamalla vasemmassa alakulmassa olevaa lipasta. Kun kaikkiin kohteisiin on osuttu, pysähtyy aikalaskuri. Viiden kentän jälkeen peli kertoo yhteistuloksen.


Simulaattori

Simulaattori seuraa toiminnaltaan peliä, mutta se on tarkoitettu veto- ja tyhjälaukausharjoitteluun oikealla hardwarella. TA ei vastaa päreiksi ammutuista näytöistä...


Opetussimulaattori

Opetussimulaattori toimii kuten simulaattori, mutta tarjoaa eri ratakomennoista lisäapua. Komentojen jälkeen tulee painaa hiirennappia, ennenkuin simulaattori etenee. Opetussimulaattori on tarokoitettu nimensä mukaan ratakomentojen sisäistämiseen uusille ampujille.


TA-Team toivottaa hauskoja harjoitushetkiä, DVC!


Käynnistä peli alla olevista linkeistä (peli avautuu uuteen ikkunaan)

Virtual IPSC - peli
Virtual IPSC - simulaattori
Virtual IPSC - opetussimulaattori


Kaikki oikeudet pidätetään © 2006—2018 Teekkariampujat ry